Dubbelflätade rep för segling, bygg, industri och lantbruk

Med dubbelflätade linor menar man rep som har en kärna som överflätats med ett hölje. Ofta är kärnan och höljen av olika material. Genom att kombinera olika material och strukturer kan man ge repen speciella egenskaper. Man kan exempelvis ha Dyneema eller Gummi i kärnan och överflätning av polyester. I ytterhöljet används ofta polyester för att få ett bra och tåligt ytskikt som har bra beständighet mot fukt, nötning, kemikalier, temperaturer och solljus. I kärnan använder man i regel material med speciella egenskaper för att skapa ett rep med exempelvis hög flexibilitet, minimal töj eller extra hög draghållfasthet. Dessa linor är speciellt användbara som fall- och skotlinor, utgödslingslina, draglina inom bygg och industri och som vinschlina. 

 • 333-04-040-60-svart-paracord-rep-nylon-snore-4

  Paracord, svart 4mmx40m

  Svart paracord med kärna av 7 parallella nylonlinor, hölje av flätat polyestersilke. Smidig, flexibel, följsam och stark. Snöre/rep för diverse arbeten som knopar, armband, surrningar, reparationer etc.
  165,00 kr
 • 333-04-040-OG-paracord-olivgront-rep-snore-nylon

  Paracord, olivgrön 4mmx40m

  Olivgrön paracord med kärna av 7 parallella nylonlinor, hölje av flätat polyestersilke. Smidig, flexibel, följsam och stark. Snöre/rep för diverse arbeten som knopar, armband, surrningar, reparationer etc.
  175,00 kr
 • Paracord, rosa 4mmx40m

  Paracord, rosa 4mmx40m

  Rosa paracord med kärna av 7 parallella nylonlinor, hölje av flätat polyestersilke. Smidig, flexibel, följsam och stark. Snöre/rep för diverse arbeten som knopar, armband, surrningar, reparationer etc.
  175,00 kr
 • Paracord, neonorange 4mmx40m

  Paracord, neonorange 4mmx40m

  Neonorange paracord med kärna av 7 parallella nylonlinor, hölje av flätat polyestersilke. Smidig, flexibel, följsam och stark. Snöre/rep för diverse arbeten som knopar, armband, surrningar, reparationer etc.
  175,00 kr
 • Paracord, neongrön 4mmx40m

  Paracord, neongrön 4mmx40m

  Neongrön paracord med kärna av 7 parallella nylonlinor, hölje av flätat polyestersilke. Smidig, flexibel, följsam och stark. Snöre/rep för diverse arbeten som knopar, armband, surrningar, reparationer etc.
  175,00 kr
 • Paracord, blå 4mmx40m

  Paracord, blå 4mmx40m

  Blå paracord med kärna av 7 parallella nylonlinor, hölje av flätat polyestersilke. Smidig, flexibel, följsam och stark. Snöre/rep för diverse arbeten som knopar, armband, surrningar, reparationer etc.
  175,00 kr
 • 333-04-040-00-paracord-vit-rep-snore-nylon

  Paracord, vit 4mmx40m

  Vit paracord med kärna av 7 parallella nylonlinor, hölje av flätat polyestersilke. Smidig, flexibel, följsam och stark. Snöre/rep för diverse arbeten som knopar, armband, surrningar, reparationer etc.
  159,00 kr